blog image
Εgg-enter.grow.go
1 Ιουνίου 2014

 

Η επιχειρηματική ιδέα της Υγαία διακρίθηκε στο 2o κύκλο του πρόγραμματος "Εgg-enter.grow.go".

Το "egg - enter.grow.go", μία πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τη μονάδα Corallia (www.corallia.org) του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά

Το "egg - enter.grow.go" είναι μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Tο Πρόγραμμα "egg - enter.grow.go" αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co-working).

Για ένα χρόνο, η Υγαία συμμετείχε, φιλοξενήθηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και απόλαυσε υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. 

http://www.theegg.gr/gr/pages/home_description

http://www.theegg.gr/gr/news/i_28_apofites_etereies_tu_2u_kiklu_programmatos_egg__entergrowgo_stirizun_emprakta_ti_mi_kubernitiki_organosi_praksis_ke_to_ekab_spartis